La Pandèmia del COVID-19 ha afectat a la nostra vida a tots els nivells, com el laboral, escolar, familiar i l’oci. Gran part de la ciutadania té afectacions econòmiques a més de pèrdues d’algun familiar o conegut. Tots ens anem adaptant al que són canvis en els nostres hàbits i estil de vida. Així, aquesta situació comporta, com bé sabeu, una modificació en les previsions que teníem d’aquest estiu 2020.

S’han cancel·lat o ajornat molts viatges a causa de la incertesa de com estarem i la presència de les restriccions. Activitats com anar a la platja, piscina, restaurants, viatges exòtics, etc. es veuran afectats pel virus. Actualment coneixem que a la platja es podrà anar per torns i que es tancaran algunes fronteres.

Encara que visquem aquesta situació i els plans inicials del nostre estiu hagin canviat, no treu al fet que es pugui tenir un bon estiu, acompanyat de les persones que volem i fent un altre tipus d’activitats. En general es planteja fer turisme nacional, més pròxim i econòmic. A continuació, algunes idees de plans a fer aquest estiu:

– Descobreix la teva comarca: a vegades busquem lluny el que tenim molt a prop. Fer aquestes excursions a prop de casa que no hem fet encara pot ser una ocasió perfecte per a dur-les a terme!
– Turisme nacional: Fer viatges dins d’Espanya és una de les opcions que més valoren les famílies. Per exemple, podem anar a segones residències, visitar el poble dels avis, la família llunyana o aquells amics que fa molt de temps que no veiem!
– La teva casa amb tu: Anar en furgoneta o autocaravana també és una bona opció. D’aquesta manera no ens haurem de preocupar per les reserves o aforaments disponibles en els allotjaments. Tu marques el ritme i ruta. I recorda: les caravanes es poden llogar!
– Solidaritat, formació i experiència: Davant la situació que estem vivint, participar en algun voluntariat per a ajudar a nivell sanitari o a famílies amb dificultats també pot ser una gran opció. Aprofitem aquest estiu d’una forma diferent.
– Turisme de tipus rural: a causa de les restriccions que es plantegen en platges i piscines, anar a un ambient més de muntanya amb espais oberts és una gran opció. Estar en tendes de campanya, fer rutes, anar a una masia i gaudir del camp.

Esperem que aquestes idees us hagin semblat d’utilitat! Com sempre, ens encantarà llegir els vostres comentaris, suggeriments, veure vostres LIKES i com ho compartiu! Fins aviat!

L’Equip de Psicòlegs i Psicòlogues de TEAMAR

 

__________________________________________________________________

 

La Pandemia del COVID-19 ha afectado nuestra vida a todos los niveles, como el laboral, escolar, familiar y el ocio. Gran parte de la ciudadanía sufre afectaciones económicas además de pérdidas de algún familiar o conocido. Todos nos vamos adaptando a los cambios en nuestros hábitos y estilo de vida. Esta situación comporta, como bien sabéis, una modificación en las previsiones que teníamos de este verano 2020.

Se han cancelado o aplazado muchos viajes a causa de la incertidumbre de cómo estaremos y la presencia de las restricciones. Actividades como ir a la playa, piscina, restaurantes, viajes exóticos, etc. se verán afectados por el virus. Actualmente conocemos que a la playa se podrá ir por turnos y que se cerrarán algunas fronteras.

Aunque vivamos esta situación y los planes iniciales de nuestro verano hayan cambiado, no quita que se pueda tener un buen verano, acompañado de las personas que volamos y haciendo otro tipo de actividades. En general se plantea hacer turismo nacional, más próximo y económico. A continuación, algunas ideas de planes a hacer este verano:

– Descubre tu comarca: a veces buscamos lejos el que tenemos muy cerca. ¡Hacer estas excursiones cerca de casa que no hemos hecho todavía puede ser una ocasión perfecta para llevarlas a cabo!
– Turismo nacional: Hacer viajes dentro de España es una de las opciones que más valoran las familias. Por ejemplo, podemos ir a segundas residencias, visitar el pueblo de los abuelos, la familia lejana o aquellos amigos que hace mucho de tiempo que no vemos!
– Tu casa contigo: Ir en furgoneta o autocaravana también es una buena opción. De este modo no nos tendremos que preocupar por las reservas o aforos disponibles en los alojamientos. Tú marcas el ritmo y ruta. Y recuerda: ¡las caravanas se pueden alquilar!
– Solidaridad, formación y experiencia: Ante la situación que estamos viviendo, participar en algún voluntariado para ayudar a nivel sanitario o a familias con dificultades también puede ser una gran opción. Aprovechamos este verano de una forma diferente.
– Turismo de tipo rural: a causa de las restricciones que se plantean en playas y piscinas, ir a un ambiente más de montaña con espacios abiertos es una gran opción. Estar en tiendas de campaña, hacer rutas, ir a una masía y disfrutar del campo.

¡Esperamos que estas ideas os hayan parecido de utilidad! Como siempre, nos encantará leer vuestros comentarios, sugerencias, ¡ver vuestras LIKES y como lo compartís! ¡Hasta pronto!

El Equipo de Psicólogos y Psicólogas de TEAMAR