Pla de voluntariat a TEAMAR

 

L’Associació TEA Asperger Maresme (TEAMAR) és una associació sense ànim de lucre formada per unes 300 famílies amb persones amb Trastorn de l’Espectre de l‘Autisme (TEA) lleu o moderat i Asperger, que, des del 2008, treballa promovent la millora en la qualitat de les seves vides i la seva integració i inclusió a la societat.

Amb la implicació dels seus socis, TEAMAR compta amb un equip expert altament capacitat i format en TEA. Aquest equip està integrat per psicòlegs, professionals del lleure, voluntaris i personal d’administració. Junts gestionen i dirigeixen l’entitat amb una especial cura a l’atenció personalitzada, mitjançant múltiples activitats que pretenen millorar la comprensió del TEA en la societat, donar eines i recursos a les persones TEA i garantir la seva igualtat en drets i oportunitats.

TEA Maresme

Comissions

La associació s’organiza en diverses comissions, i cada comissió està formada per equips dinàmics de voluntaris que ajuden a fer crèixer la nostra associació. T’oferim l’oportunitat de participar amb TEAMAR millorant la qualitat de vida de les persones amb TEA i viure experiències que contribuiran al teu creixement personal.

Comissió de Benvinguda

Formador en Habilitats Socials

Intel·ligència emocional,… per fer xerrades als familiars de persones TEA.

Comissió Fires i Festes

Assistent per fires i festes

Per a informar al públic, vendre productes (roses, merchandising,…) organitzar festivals, festes. Muntar i desmuntar parades.

Comissió de Comunicació

Community manager

Per gestió, planificació i seguiment de Xarxes Socials i anàlisi de resultats.

Comissió de Voluntariat i Formació

Professor d’autoescola

Per a fer reforç de teòrica a un grup de joves que volen treure’s el carnet.

Comissió de Lleure

Ajudant de lleure

Per l’esplai (amb títol de monitor o sense). Horari: un o dos dissabtes mensuals al matí durant el curs escolar.

Comissió de Recursos Humans

Tècnic en recursos humans

Per a col·laborar en tallers, formació, preparació d’entrevistes, recerca de feina,… amb l’objectiu d’ajudar a persones en procés d’inserció laboral.

Comissió Econòmica

Auxiliar administratiu

Per a petites tasques com digitalització de documents, revisió de material (joguines, llibres, etc.).

Comissió de Gestió

Recepcionista

Dues tardes de 16:30h a 20h al local de Mataró per fer atenció a l’usuari, planificació i organització de material, entre altres.

Comissió Infrastructures i Equipaments

Reparador per al manteniment de la llar

Per a petites reparacions en els locals de l’associació (pintor, fuster, electricista, …).

VOLS FER MÉS? UNEIX-TE AL VOLUNTARIAT!

T’oferim l’oportunitat de participar amb TEAMAR millorant la qualitat de vida de les persones amb TEA i viure experiències que contribuiran al teu creixement personal.