Què és TEAMAR

L’Associació TEA Asperger Maresme (TEAMAR) és una associació sense ànim de lucre formada per unes 300 famílies amb persones amb Trastorn de l’Espectre de l‘Autisme (TEA) lleu o moderat i Asperger, que, des del 2008, treballa promovent la millora en la qualitat de les seves vides i la seva integració i inclusió a la societat.

Amb la implicació dels seus socis, TEAMAR compta amb un equip expert altament capacitat i format en TEA. Aquest equip està integrat per psicòlegs, professionals del lleure, voluntaris i personal d’administració. Junts gestionen i dirigeixen l’entitat amb una especial cura a l’atenció personalitzada, mitjançant múltiples activitats que pretenen millorar la comprensió del TEA en la societat, donar eines i recursos a les persones TEA i garantir la seva igualtat en drets i oportunitats.

TEA Maresme

QUINS SÓN ELS OBJECTIUS

L’objectiu principal de TEAMAR és aconseguir la millora en la qualitat de vida de les persones TEA lleu o moderat i Asperger, mitjançant l’atenció integral i transversal dels seus socis. També es vol millorar la comprensió del TEA en la societat, mitjançant la seva difusió. 

TEAMAR vol esdevenir pels seus usuaris el suport al llarg de la vida i en tots els àmbits: la família, l’escola, els amics, el treball i en definitiva, l’entorn que els envolta i del qual formen part inherent.

Integració social i laboral

Seguiment emocional

z

Difusió del TEA

QUÈ FEM I COM HO FEM

TEAMAR ofereix una atenció completa i integral al seus usuaris així com un dedicació intensa a la difusió i conscienciació del TEA a tots els àmbits de la societat de la qual en forma part de manera intrínseca.

Atenció psicològica

Serveis d’intervenció psicològica per a infants o adults:
Sessions individuals, Sessions d’habilitats socials en grup, Servei de coordinació externa i interna, Acompanyament en la inserció laboral,

Serveis d’intervenció psicològica per a l’entorn de l’usuari:
Pack de benvinguda a TEAMAR i TEA Time, FamilyTeam, Taller de germans, Sessions individuals per a pares, mares, familiars i cuidadors

Servei d’orientació diagnòstica:
Procés d’avaluació (Report), Procés de diagnòstic

Lleure

Esplai cap de setmana,  Casal d’estiu, Colònies, Quedades per adolescents i joves, i altres espais per gaudir del lleure.

Difusió

Formació a usuaris i familiars:
Taller de pares, mares i familiars. Càpsules formatives. Píndoles.

Formació a professionals:
Seminaris presencials i Seminaris al centre requerit

Comunicació i divulgació del TEA:
Web institucional, Xarxes socials, Elaboració de material propi, Participació i organització d’actes populars, Venda de productes de l’Associació.

Teamar està inscrita al cens d’entitats de foment de la llengua catalana duen a terme activitats per fomentar la llengua catalana entre la població en general i el col·lectiu de la nostra associació.

Vols col·laborar amb nosaltres?

Som una associació sense ànim de lucre formada per unes 300 famílies, però ens faltes tu!