Lleure

 A través de l’esplai de caps de setmana, casal d’estiu i les colònies, el lleure és un espai dirigit per la Directora de Lleure amb suport de psicòlegs, monitors i voluntaris, que es duu a terme amb l ‘objectiu de poder continuar treballant les necessitats de les persones amb TEA o Asperger en un entorn social estructurat. un espai d’oci i lleure.

ESPLAI DE CAP DE SETMANA

L’esplai de caps de setmana s’organitza de forma quinzenal, dividit en tres trimestres i amb una durada habitual de 6 sessions per trimestre (Gener-Març, Abril-Juny, Octubre-Desembre)

Es tindran en compte el grups d’edat dels participants (petits, mitjans i adolescents)  a l’hora de la distribució dels grups.

L’horari de l’ esplai depèn de l’activitat que s’executa però acostuma a ser de migdia, els dissabtes. Habitualment dintre de la franja horària de les 10.00h a 13.00h de dues tres hores de duració de l’activitat.

Les activitats portades a terme tenen com a finalitat afavorir l’assoliment d’objectius educatius i terapèutics d’habilitats socials adaptats a les necessitats de cada grup en un espai d’oci i lleure.

CASAL D’ESTIU

El casal d’estiu s’organitza de forma setmanal i té una durada de quatre setmanes (finals de juny i el juliol), sent possible inscriure’s de manera independent en una o altre setmana.

L’horari del casal d’estiu serà habitualment  de dilluns a divendres de 9 a 17h pels usuaris d’acord amb la planificació informada prèviament a les famílies.

Les activitats portades a terme tenen com a finalitat afavorir l’assoliment d’objectius educatius i terapèutics d’habilitats socials adaptats a les necessitats de cada grup en un espai d’oci i lleure.

COLÒNIES D’ESTIU

Organitzades per gaudir uns dies de la darrera setmana de juliol en una casa de colònies aprop del maresme.

Activitats per a nens i nenes, adolescents i joves de l’associació, adecuades a l’edat i necessitats dels individus i del grup, però sempre amb un component lúdic que permet als participants divertir-se uns dies fora de casa.

L’Ajuntament de Mataró, l’Ajuntament del Masnou, l’Ajuntament de Cabrils i l’Ajuntament d’Alella recolzen el projecte de Lleure de TEAMAR  en la convocatòria d’ajuts 2023 que té per objectiu potenciar i facilitar el projecte  de lleure  a tots els usuaris i usuàries amb diagnòstic de Trastorn de l’Espectre de l’Autisme (TEA) de l’associació TEAMAR, adaptat a cada edat i necessitats.

Ens agradaria ajudar-te

Tens dubtes? T’agradaría tenir més informació? Seria un plaer conèixer més de tu i els teus! Contacta’ns!