10 anys amb tu!

Famílies!

Quina festassa hem gaudit aquest dissabte passat! No hi va faltar res per poder celebrar el nostre 10è aniversari com es mereixia.

El dia va començar amb les famílies més matineres de l’Associació! A les 8h ja estaven montant-ho tot perquè tinguéssim un dia de fàbula. Gràcies pel vostre esforç, vam tenir una festa preciosa!

Més tard, van arribar els nostres joves, ben puntuals, que van venir a preparar-se per estar a la barra de la zona de bar! Vam tenir uns cambrers fantàstics i molt atents! Gràcies, nois i noies!

Una activitat que ens va unir a tots, sens dubte, va ser la meravellosa classe de zumba de les monitores del Gym Paradise! Riures i moviments al ritme de la música que ens van fer gaudir d’una hora fantàstica!

Agraïm l’espectacle de màgia del Mag Màgic que ens va deixar bocabadats a cadascun dels seus trucs.

I què ens en dieu de la realitat virtual? 15 ulleres amb telèfons d’última generació van fer que els més atrevits provessin el que significa entrar dins d’un joc, literalment. I quina de jocs que teníem per escollir!

Gràcies també a l’esplai de Premià i als tallers de cultura Urbana, que van omplir la tarda d’activitats lúdiques d’allò més curioses i divertides, juntament amb Malaboig Malabars, que ens van ensenyar a entrenar l’equilibri i la coordinació.

Al caure la tarda, el grup de música Who Knows va versionar diferents cançons que més d’un cop ens han accelerat el cor i, com no podia ser d’una altra manera, DJ Jam, que ens va acompanyar al ritme de la música durant tot el dia, va acabar d’amenitzar la festa fins les 22:00h! Gràcies!

Per últim…l’equip de psicòlegs vam voler preparar una sorpresa per a tots: Un vídeo de difusió del TEA amb la col·laboració de persones molt especials i conegudes…us el perdreu?

Aquest any hem aconseguit fer coses que creiem impossibles, gent molt important i reconeguda s’han sumat a ajudar a TEAMar a millorar la nostra feina i fer-la més visible, us hi sumeu vosaltres? Aquí, apostem perquè cadascun de nosaltres, aporti el millor de sí mateix…t’hi esperem!

Teniu l’enllaç aquí per veure el vídeo i emocionar-vos de nou:

https://www.youtube.com/watch?v=ZXmb-to6XbY

____________________________________________________________________________________________

UN ANIVERSARIO CON CARAS CONOCIDAS

Familias!

Qué fiestón tuvimos este pasado sábado! No faltó nada para poder celebrar nuestro décimo aniversario como se merecía.

El día empezó con las familias más tempraneras de la Asociación! A las 8h ya estaban montándolo todo para que tuviéramos un día de fábula. Gracias por vuestro esfuerzo, organizásteis una fiesta preciosa!

Más tarde, llegaron nuestros jóvenes, muy puntuales, que vinieron a prepararse para estar en la zona de bar! Tuvimos unos camareros fantásticos y muy atentos! Gracias, chicos y chicas!

Una actividad que nos unió a todos, sin duda, fue la maravillosa clase de zumba de las monitoras del Gym Paradise! Risas y movimientos al ritmo de la música que nos hicieron disfrutar de una hora fantástica!

Agradecemos el espectáculo de magia del Mag Màgic que nos dejó boquiabiertos con cada uno de sus trucos.

Y que nos decís de la realidad virtual? 15 gafas con teléfonos de última generación hicieron que los más atrevidos probaran lo que significa entrar dentro de un juego, literalmente. Y qué de juegos que teníamos para escoger!

Gracias también al Esplai de Premià y a los talleres de cultura Urbana, que llenaron la tarde de actividades lúdicas de lo más curiosas y divertidas, junto con Malaboig Malabars, que nos enseñaron a entrenar el equilibrio y la coordinación.

Al caer la tarde, el grupo de música Who Knows versionó diferentes canciones que más de una vez nos han acelerado el corazón y, como no podía ser de otro modo, DJ Jam, que nos acompañó al ritmo de la música durante todo el día, acabó de amenizar la fiesta hasta las 22:00h! Gracias!

Por último…el equipo de psicólogos quisimos preparar una sorpresa para todos: Un vídeo de difusión del TEA con la colaboración de personas muy especiales y conocidas…os lo perderéis?

Este año hemos conseguido hacer cosas que creíamos imposibles, gente muy importante y reconocida se han sumado a ayudar a TEAMar a mejorar nuestro trabajo y hacerla más visible, os sumáis vosotros? Aquí, apostamos porque cada uno de nosotros, aporte el mejor de sí mismo…te esperamos!

Tenéis el enlace aquí para ver el vídeo y emocionaros de nuevo:

https://www.youtube.com/watch?v=zxmb-to6xby